MÉS INFO (CLICAR AQUI)

Els dies 25 i 26 de novembre es va disputar a Les Comes (Manresa) la vuitena edició de la cursa Enduroc.
Una mítica prova consolidada en l’àmbit nacional per la seva popularitat (uns 500 pilots inscrits) i per la participació de pilots importants en l’àmbit nacional i mundial.
La prova dividida en dos dies, es distribuïa en el dissabte, on els pilots feien una volta de reconeixement al recorregut d’uns 40 km, entre els quals es trobarien un tram cronometrat, que s’adjudicaria l’ordre de sortida de diumenge.
L’organització, tenia preparat un altre espectacle per als participants i el públic, en els quals faria que els 40 primers classificats del tram del dissabte, disputessin una mànega de repesca anomenada SUPERPOLE amb un circuit extrem, on l’Àlex va ser present en trobar-se dins dels 40 millors.
Sens dubte una increïble experiència, tenint en compte el gran volum de públic i seguiment mediàtic, així com la dificultat del recorregut, que consistia en gorgs de fang, troncs i pedres fins a la sacietat.
Deixem de banda el dissabte per la cursa definitiva del diumenge, on farien dues voltes d’uns 40 km cadascuna.

Àlex sortia de la primera graella de sortida, tipus motocròs compartint espai amb els millors pilots a escala nacional, sota l’atenta mirada del públic, en una de les sortides més espectaculars pel gran volum de pilots que inicien la marxa amb el motor aturat, ja que en qüestió de segons es passa d’un extrem silenci, a l’ensordidor so de 400 motors donant el màxim. Finalment, ens anem d’aquesta cursa amb el nostre pilot, Àlex Ureña en una 4a posició en la categoria d’E2 i una increïble 21 posició scratch tenint en compte el nivell de pilots que participaven.
Més mèrit encara, tenint en compte que abans de la meitat de la segona volta, Àlex havia de seguir la prova amb la roda posterior punxada.
Tot i això, el nostre pilot va decidir no abandonar i seguir donant gas fins al final, havent de portar un ritme més relaxat que permetés conservar la mecànica i no destalonar la roda.
Volem agrair a JRT la increïble assistència en cursa, i la logística en el paddock també a Massoni Moto i a Taller M. García.

Us adjunto un link on es veu com és la sortida.

You may also like these posts
VUITENA EDICIÓ DE LA CURSA ENDUROC (MANRESA)3 HORES RESISTÈNCIA ENDURO LES PLANES