El passat dia 18 va arribar de Xina la sòcia del Club Esportiu Alícia Bofarull en excedència del cos de Mossos d’Esquadra amb quatre medalles d’or i una de plata, juntament amb la seva parella l’Alex amb quatre més.
Provinents dels WORLD POLICE & FIRE GAMES 2019 l’Alícia va aconseguir les seves medalles a les disciplines, de Triatló i BTT.
Una maquina, la nostra companya, tota una esportista, va deixar molt alt al club i al nostre cos.
Moltes felicitats als Alícia i Alex.

La seva cronica:
La Mossa d’Esquadra i sòcia del club esportiu, Alícia Bofarull, ha participat en els WPFG 2019 que s’han realitzat a Chengdu i ha obtingut tres medalles d’or en Orientació modalitats sprint, mitja i llarga distància, una medalla d’or en BTT cross country i una medalla de plata en triatló. També va participar en els 400 metres de natació on va quedar en quarta posició.

Molt contenta del resultat, tot i les condicions de calor i humitat ambiental patides per tots els participants en aquests WPFG 2019.

Durant els WPFG 2019 també va assistir a la recepció internacional organitzada pel Director de la Federació dels WPFG, el Sr. Danny Bodycoat, en la qual es van presentar els WPFG del 2023 que es realitzaran a la ciutat canadenca de Winnipeg. En aquesta recepció es va encoratjar a tots els membres dels cossos policials i de bombers a participar-hi atès que l’edició del 2023 serà preparada amb molt d’entusiasme i més tenint en compte que al 2017 la competició es va realitzar a Los Angeles, tot i ser programada prèviament al Canadà.