La esportista de la selecció RFEDI del club AEM se ha emportat l’or en la categoria Canicross Dones en el Campionat del Món de gossos nòrdic, el passat dia 18 y 19 de novembre en Falzé di Piave (Italià).
La musher de la Real Federación Española de deportes de Invierno (RFEDI), Olga Álvarez, és proclama campiona en la categoria Canicross Dones del Campionat del Món de gossos nòrdics sobre terra el passat dia 18 y 19 de novembre en Falzé di Piave (Italià), organitzat per la World Sleg Dog Association (WSA).
Es el primer campionat del Món que és celebra en la disciplina de gossos nòrdics sobre terra, per tant, Olga Álvarez seria ara mateix la primera Campiona del Món en Canicross Dones gossos nòrdics terra de la historia.
Olga Álvarez, també adscrita a la Federació Catalana Esports d’Hivern acumula molt bons resultats aquesta temporada. També fou campiona de Canicross Dones en el Campionat de Europa de Canicross y Bikejoring ECF del 12 al 15 de octubre a Santa Maria Maggiore (Italià).
Álvarez nasqué a Barcelona, de 46 anys, competeix per el club Asociación Española de Mushers (AEM). A més del europeu de canicross de la ECF a Italià juntament amb el seu gos Bruce, te molt bons resultats d’altres temporades.
En 2016 quedà 2ª en la categoria dones veteranes I de Canicross, junt al seu gos Prinsen, en els Campionats de Europa de la República Checa. A més, va fer Argent en la categoria de canicross dones veteranes del Campionat d’ Europa de IFSS que és fa a Norfolk (Anglaterra) en el mateix any. Finalment, Álvarez s’ imposà en el Campionat d’ España de Mushing terra a Ólvega, en canicross dones veteranes (DCWV) 2016-2017
A més Olga Alvarez és socia del Cub Esportiu CEME, i des de aqui et desitjem lo millor.
Moltes Felicitats companya.

You may also like these posts
Olga Alvarez Campiona del món en la categoria Canicross Dones, en el Campionat del Món de gossos nòrdic