L’equip de Futbol Sala del Club ha participat al Mallorca Football Tournament, torneig de policies i bombers que s’ha celebrat entre els dies 11 i 15 de maig de 2017 a la localitat de Santa Ponça (Mallorca)
El Mallorca Tournament és la versió estival del World Police Indoor Soccer Tournament, el prestigiós campionat que cada mes d’octubre es celebra als Països Baixos i que es considerat el mundial de l’especialitat.
Enguany es va jugar la sisena edició del torneig amb uns 150 equips participants d’unes 40 nacionalitats, distribuïts en tres categories, veterans, femenina i masculina, la més nombrosa i es va assolir un rècord de participació amb pràcticament 2.000 inscrits.
Entre els participants cap destacar les delegacions d’Anglaterra, Irlanda, Bèlgica, Holanda, Alemanya, França, República Txeca, Rússia, Jordània, Israel, Dinamarca, antigues repúbliques iugoslaves, de l’Europa de l’Est, Algèria, Portugal, alguna de més exòtica com l’Illa de la Reunión, o les Illes Caiman o fins i tot la Xina, i diversos equips de l’estat espanyol.

L’equip dels Mossos, va quedar enquadrat al grup “E”de la categoria masculina, juntament amb els equips d’ Aargau (Suïssa) Bolton (Anglaterra) Dundalk (República d’Irlanda) IPA 91 (França) Jordània i Maastricht (Països Baixos)
El nostre equip va assolir cinc ajustades victòries contra els representats de Suïssa, Anglaterra, Irlanda, França i Holanda, i únicament va cedir un més que meritori empat a zero contra Jordània, un dels favorits ja que actuava com a cap de sèrie al ser el campió de la primera edició i finalista en unes altres tres ocasions.

Aquest resultats van situar l’equip com a líder del seu grup i van significar el passi a la fase d’eliminatòries en la lluita pel títol.

Malgrat haver tancat la primera fase invictes i havent deixat la porteria a zero, l’equip no va poder evitar la derrota als vuitens de final en un ajustat partit, on es va enfrontar contra l’equip Kiev Academy (Ucraïna) i on va caure per un gol a zero, aconseguit des del punt de penal.
Finalment el campionat en categoria masculina el va guanyar l’equip de la policia de Sant Petersburg (Rússia) campió de les darreres quatre edicions, que va jugar la final contra Kiev Academy.
Pel que fa a l’equip del Club, l’experiència ha estat del tot positiva, ja que s’han assolit uns bons resultats i durant la seva estància els agents participants van aprofitar per fer relacions, intercanvis d’impressions i d’obsequis amb els agents d’altres cossos i ciutadans tot en un clima de germanor i ajudant a mantenir el bon nom i la imatge del cos i del club.