L’equip de Futbol Sala del Club ha participat al Mallorca Football Tournament, torneig per a policies i bombers que s’ha celebrat entre els dies 3 i 7 de maig de 2018 a la localitat de Santa Ponça (Mallorca)

El torneig mallorquí és la versió estival del World Police Indoor Soccer Tournament, el prestigiós campionat que cada mes d’octubre es celebra als Països Baixos i que es considerat el mundial de l’especialitat.

Enguany es va jugar la setena edició del torneig amb uns 150 equips participants d’unes 40 nacionalitats, distribuïts en tres categories, veterans, femenina i masculina, la més nombrosa i es va assolir un rècord de participació amb pràcticament 2.000 inscrits.

Entre els participants cap destacar les delegacions d’Anglaterra, Irlanda, Bèlgica, Holanda, Alemanya, França, República Txeca, Rússia, Jordània, Israel, Dinamarca, antigues repúbliques iugoslaves, de l’Europa de l’Est, Algèria, Portugal, alguna de més exòtica com l’Illa de la Reunión, o les Illes Caiman i diversos equips de l’estat espanyol.

L’equip dels Mossos, va quedar enquadrat al grup “A”de la categoria masculina, juntament amb els equips d’ Aargau (Suïssa) Kiev Academy, IPA Brno (República Txeca) IPS Southern county (Israel) IPA Sul Algarve (Portugal) i els Reunionnais (Illa Reunión – França)

Aquest grup, va resultar ser el més competitiu i igualat de la fase de lligueta del campionat, i va ser batejat com el “grup de la mort”, ja que agrupava a ucrainians (finalistes de l’anterior edició) així com txecs i israelians, dos equips amb llarga trajectòria i el nostre equip, campió de grup l’any anterior.

Finalment, tot i les bones actuacions que es van fer, no es va poder assolir la classificació per a la ronda final, encara que es van mantenir les opcions fins a darrer moment.

La final masculina va ser disputada en els gendarmes de Jordània i Kiev Academy, amb victòria dels jordans.

Malgrat això, La experiència va ser del tot positiva, i durant la seva estància els agents participants van aprofitar per fer relacions, intercanvis d’impressions i d’obsequis amb els agents d’altres cossos i ciutadans tot en un clima de germanor i ajudant a mantenir el bon nom i la imatge del cos i del club.

Un cop a casa, l’equip ja prepara nous reptes com el que suposarà la participació al campionat del món que tindrà lloc als Països Baixos a l’octubre d’aquest 2018

You may also like these posts
Mallorca Football 7 Santa Ponça (Mallorca)