La Secció Subaquàtica del Club Esportiu de Mossos d’Esquadra va realitzar una sortida en la que va fer dues immersions a la zona de Platja d’Aro.

La trobada prèvia que es va fer el dissabte dia 22/06/2019 al Centre Divers, centre d’immersions de Platja d’Aro on la gent del centre, amb el Siscu al capdavant, ens van donar totes les facilitats possibles per sentir-nos a gust amb un tracte excel·lent. Les immersions es van fer a “La Roca Roja” i la “Llosa del Mig”, entre 10 i 30 metres de profunditat i espais plenes de vida.

La primera es va fer a la Roca Roja amb mar plana i aigua una mica freda per alguns i una excel·lent visibilitat. Van ser 40 minuts d’immersió tranquil·la i relaxant on es van veure llagostes, morenes, nudibranquis i altres espècies.

En la segona immersió a la Llosa del Mig amb una mica de corrent, va ser una immersió espectacular, amb grans bancs de barracudes, molts nudibranquis, llagostes, morenes, etc. Quasi bé una hora, amb petits valls i arcs submarins per on passar i veure molta microfauna.

Gran jornada i bon ambient en un dia ideal per a les bombolles que esperem repetir ben aviat!

Us esperem a tots!!!