Els dies 11 i 12 d’abril d’enguany, la Secció de Futbol 7, va participar en el I Campionat de l’Amistat, la solidaritat i l’agraïment, organitzat pel Club Esportiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona (CEGUB).

La celebració d’aquest campionat coincidia amb el 25è Aniversari de la fundació del CEGUB i la organització va convidar a diversos equips dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat:
– CEGUB
– Veterans CEGUB
– GUB Torn nit
– Guàrdia Urbana de Hospitalet de Llobregat
– Guàrdia Urbana de Tarragona
– Cos Nacional de Policia
– Bombers de Barcelona
– Bombers de la Generalitat
– Policia Portuària
– Selecció de Policies Catalunya Central
– ARRO RPMB
– Club Esportiu Mossos d’Esquadra
Els equips participants es van distribuir en tres grups de quatre equips. Els dos primers classificats de cada grup passaven directament a la fase final, així com els dos millors tercers classificats dels quatre grups.

El nostre equip va quedar enquadrat amb els equips del Cos Nacional de Policia, la Policia Portuària i la Selecció de Policies de Catalunya Central.

RESULTATS FASE GRUPS
CEME 4 C. N. P 1
CEME 3 POLICIA PORTUARIA 0
CEME 3 POLICIA CATALUNYA CENTRAL 4

Finalitzada la fase de grups, el nostre equip va passar a la següent fase com a campió de grup.
El primer partit de la fase final es va disputar amb la Selecció de Policies de Catalunya Central. L’equip es va classificar per les semifinals, després de vèncer per un contundent resultat de 3 gols a 0.

A semifinals, ens vàrem enfrontar amb l’equip de l’ARRO RPMB.

El partit va estar molt igualat. A la mitja part del partit els companys de l’ARRO gaudien d’un resultat favorable de 2 gols a 0. A la segona part, el nostre equip va aconseguir donar la volta al marcador i col·locar-se amb un resultat de 3 a 2, finalment, però, els companys de l’ARRO van aconseguir un merescut empat a 3.

SEMIFINAL
CEME 3 ARRO – RPMB 3

L’empat ens portà a la fase dels penals per poder accedir a la final. La excel·lent actuació del nostre porter, aturant dos penals, ho va fer possible. A la final ens esperava l’equip oficial de CEGUB.

L’equip va encarar molt bé la final, realitzant un partit molt seriós i va aconseguir deixar la seva porteria a zero amb una gran actuació del porter i de l’equip.

El resultat fou de 2 gols a 0, aconseguint la victòria final i el campionat.

FINAL
CEME 2 CEGUB 0

Agrair a tots els equips participants així com al Club Esportiu de la Guardia Urbana de Barcelona, organitzador del campionat, el tracte rebut, deixant un molt bon record als membres del CEME que hi hem participat.