Carregant Esdeveniments

Trobar Esdeveniments

Navegació de les vistes d'esdeveniments



Properes activitats

Seccions esportives del CEME

« All Events

  • Aquest event ja ha passat.

Agraïment al CEME per la participació a la #CursaIPSIpelClínic

18 abril | 13 juny

Ús reproduïm comunicació d’agraïment de l’Hospital Clínic per les donacions realitzades per tots vosaltres, sòcies i socis del Club, al participar a la #CursaIPSIpleClínic d’aquest passat dissabte. Comunicacions com aquestes ens omplen de satisfacció al comprovar que a més de ser un club esportiu, cuidem també l’àmbit social i solidari.
Gràcies a tot@s vosaltres per fer-ho possible
 
Benvolgut/da ,

Amb aquest escrit, vull agrair-vos la generositat i confiança dipositada en nosaltres en donar suport a la tasca que estem duent a terme a l’Hospital Clínic de Barcelona pel que fa a la lluita contra el coronavirus SARS-CoV-2,19.
Gestos solidaris com el vostre estan essent determinants per fer front a aquesta malaltia i ens estan ajudant a cobrir les despeses necessàries per combatre i frenar l’epidèmia, des de l’abordatge multidisciplinari de la infecció.
Com a hospital de referència en el diagnòstic i tractament d’aquest tipus de virus, hem destinat els primers fons rebuts a la posada en marxa de projectes de recerca, a l’adquisició d’equipament per al tractament de la malaltia i al desenvolupament i adquisició de respiradors per a les Unitats de Cures Intensives (UCI).
De manera concreta, els equipaments que hem adquirit són equips de monitorització de pacients i de suport vital per a les UCIs. També reactius per a fer proves PCR per a detectar la Covid-19, llits, equipaments per a nous dispositius de pacients, materials fungibles i Equips de Protecció Individual (EPIs).
Continuarem treballant cada dia per lluitar contra aquesta pandèmia i ho farem sempre al costat dels nostres pacients i també preparant-nos pel futur, per poder donar sempre resposta a qualsevol repte com aquest que ens pugui arribar.

Rebeu en nom de l’Hospital Clínic de Barcelona, de tots els professionals i, sobretot en nom dels nostres pacients i les seves famílies, el nostre sincer agraïment.

Atentament,

Josep M Campistol
Director General

 

Sòcies i socis del Club Esportiu Mossos d’Esquadra han participat a la #CursaIPSIpelCínic organitzada per l’AMPA i ESCOLA IPSI celebrada dissabte dia 14 d’abril.
En aquesta activitat més enllà de poder córrer també es podia fer altra tipus d’activitat, bicicleta, Pilates, ioga, zumba,…, amb l’únic condicionant de que s’havia de fer #ACasa. Sense una inscripció específica per a participar-hi, només es demanava fer una donació en benefici de la Fundació Cínic en la seva lluita contra la COVID-19


Detalls

Inici:
18 abril
Finalització:
13 juny
Esdeveniment Categories:
,


Acsa cocacola cat abertis