El dia 4 de desembre organitzat des del CEME s’ha portat a terme el V CAMPIONAT DE TIR POLICIAL que ha tingut com a escenari les galeries de tir de l’Institut de Seguretat Pública d Catalunya a Mollet del Vallés.
Hi han participat més d’una cinquantena de tiradors dels equips de la Guardia Civil, Ertzaintza, diferents Policies locals, Guardia Uurbana de Barcelona, Exèrcit de Terra, Cos Nacional de Policia i Mossos d’Esquadra entre altres.

A més dels tradicionals exercicis amb arma curta que es realitzen en els diferents campionats, en aquesta ocasió el fet de realitzar-ne també amb arma llarga va ser molt lloat pels tiradors, circumstància que li dóna un tret diferencial positiu en relació altres competicions.

El tirador més destacat ha estat el membre de la Guardia Civil Eduardo Vicente Lopez, que s’ha emportat diversos premis.
Des del CEME moltes felicitats al company Vicente, als representants del Club Esportiu Mossos d’Esquadra i a la resta del tiradors dels diferents cossos policials i de seguretat que hi han internvingut en el que ha estat una gran tirada.

PER TAL DE DESCARREGAR-VOS LES FOTOS DE LA TIRADA CLICAR AL LINK

Per equips:
CEME A primers.
CEME B segons.
Guardia Civil tercers.
Veterans:
1 eduardo Vicente.
2 Carlos Gonzalez.
3 Albert Suris PL. Platja d’Aro.