Aquest cap de setmana la Natàlia i el seu gos l’ARES han disputat el Campionat de Espanya de mushing terra a Polientes (Cantabria) en el que ha obtingut el títol de Campiona d’Espanya de Bikejoring en la seva categoria
En un circuit curt però amb molts trams amb dificultats tècniques
L’Ares ha estat espectacular, d’un altre planeta, brutal!! La Natàlia el primer dia no molt bé, va sortir descentrada i va cometre algun error, tot i així finalitzaven la primera mànega primeres de la categoria.
Després d’una nit de nervis que no la van deixar dormir, va sortir diumenge molt més nerviosa que la màniga anterior però millor, més centrada i gaudint molt més. Gran carrera de l’ARES… NO …. EL SEGÜENT !!!!. Brutal, sense paraules, espectacular.
Si hi ha curses somiades, aquesta és una d’elles. Llàstima d’un contratemps quasi al final del circuit amb la gossa d’un altre corredor que es va tirar a mossegar l’Ares fent frenar la Natàlia. Després de veure que la gossa no avançava capficada en mossegar l’Ares van decidir arriscar l’avançament però perdent un munt de segons súper apreciats en un Campionat Estatal.

La Natàlia no pot estar més orgullosa del seu company de curses proclamant-se CAMPIONS D’ESPANYA ¡¡¡ de la seva categoria, obtenint a més un lloc dins el top ten de de la general de tots els bikers

Matinar i entrenar l’Ares com ho ha fet, ha donat els seus resultats:

1era. classificada en Bikejoring femení categoria veteranes.
2on. millor temps en l’absoluta femenina.
10a. de la general de bikers amb nois inclosos.