El passat dia 28 de maig, es va realitzar al municipi de Fontanals de Cerdanya, la darrera competició del Campionat de Catalunya d’Endurades.
El membre del CEME, Àlex Ureña va aconseguir el 12è lloc en la categoria Sènior B.
El Moto Club Cerdanya tenia preparat, en la seva organització per a la seva primera endurada, el mateix recorregut que van utilitzar als ISDE (International Six Days of Enduro) de l’any 1985, una de les proves internacionals més populars d’aquesta disciplina.
Tot el ral·li va estar passat per aigua, ja que una gran part de recorregut va transcórrer per rius i rieres, des dels punts més alts, per tots els prats va poder gaudir de la bellesa de tota la vall de la Cerdanya.
Tenint en compte que va tenir errades que ha de corregir en les especials, va aconseguir un resultat perfecte, tant en les cronos com en al tram.
Comptant amb que, tot i les errades que va tenir, va aconseguir aquesta posició, és conscient que ha de continuar entrenant per poder col·locar-se més al capdamunt de la classificació, fita en la que té moltes possibilitats.
Volem mostrar el nostre agraïment al Taller M.Garcia i Massoni Moto, per la logística facilitada i l’assistència en cursa.
La pròxima prova serà el Campionat de Catalunya d’Enduro, el dia 25 de juny a la Bastida de Tost, organitzada pel moto club Amics Moto Valls de Torroella.
Després d’això s’acomiadarà fins al 8 d’octubre, on es disputarà la següent endurada a Manresa.