El cap de setmana del 05 de març del 2017 s’ha disputat la segona prova del Campionat de Catalunya d’Endurades a la Clua de Bassella, a la vora del pantà de Rialb. Començava la jornada amb temperatures força baixes i amb humitat, fet que no ha impedit gaudir al màxim d’aquesta competició que començava a les 9 hores.
L’Àlex, del Club esportiu Mossos d’esquadra, amb el dorsal 133, estrenava nova moto per aquesta cursa, concretament una Suzuki RMX 450, que l’ha donat molt bones sensacions culminant un 32è lloc a la classificació.
A les primeres especials de la primera volta de la cursa, el pilot quedava sorprès de la rapida adaptabilitat i eficàcia del nou motor, motiu pel qual ens motiva a entrenar ja que podem treure grans resultats. Els pilots han entrat ràpidament en calor ja que l’organització de la cursa ha solapat pràcticament les dues especials del recorregut, formada pel tram, i la crono a 1 kilòmetre del tram cronometrat. La resta de recorregut transcorria entre corriols amb unes vistes espectaculars de Ponts, molt divertits i pedregosos.
La pròxima prova, que ja serà del campionat de Catalunya d’Enduro, es disputarà el dia 26 al municipi de Salomó (Tarragona).